Fortrolighedspolitik

Privatlivspolitikken er opdateret 10. december 2020

DEFINITIONER
1.1 “Mindreårige” skal fortolkes som et barn under 13 år.

1.2 “Personoplysninger” skal fortolkes som enhver information, der vedrører en identificeret eller identificerbar fysisk person.

1.3 “Følsomme personoplysninger” skal fortolkes som personoplysninger, der er relateret til race eller etnisk baggrund for fysiske personer; politiske, religiøse, filosofiske overbevisninger; tilknytning til en fagforening sundhedsmæssige eller seksuelle præferencer optegnelser vedrørende kriminelle handlinger væsentlige sociale problemer og andre strengt private oplysninger.

1.4 “Mecharite” / ”Vi” skal fortolkes som Mecharite ApS og dets tilknyttede selskaber.

1.5 “Websted” skal fortolkes som Mecharites ‘websted, mecharite.com.

INTRODUKTION
Denne fortrolighedspolitik vedrører behandling af personlige data og brugen af ​​cookies relateret til brugen af ​​hjemmesiden.

Vi offentliggør ændringer af fortrolighedspolitikken på denne side, og hvis ændringerne er væsentlige, giver vi en mere fremtrædende meddelelse ved at tilføje en meddelelse på Mecharite-webstedet eller ved at sende dig en e-mail-underretning. Vi opfordrer dig til at gennemgå vores fortrolighedspolitik, hver gang du bruger hjemmesiden for at holde dig informeret om, hvordan vi behandler personlige oplysninger, og hvordan du kan hjælpe med at beskytte dit privatliv.

Hvis du føler, at vi ikke overholder denne fortrolighedspolitik, skal du straks kontakte os via e-mail på hi@mecharite.com eller via brev til nedenstående adresse:

Mecharite ApS De Mezas Vej 8, 2. DK-8000 Århus, Danmark

PERSONLIG DATA
3.1 Indsamling af personoplysninger

Under brugen af ​​hjemmesiden er det muligt for en bruger at indsende personlige data til Mecharite.

Mecharite indsamler kun personlige data på basis af en brugers aktive indsendelse af personlige data via webstedet; det vil sige alle personlige data, som Mecharite indsamler fra brugere på webstedet, indsendes med brugernes positive viden om indsendelsen.

Mecharite informerer brugere af hjemmesiden om, at vi aldrig vil bede dig om at indsende følsomme personoplysninger, når du bruger webstedet.

Mecharite erkender, at mindreårige fortjener særlig beskyttelse mod informationssamfundstjenester og de mulige risici, som en mindreårig interaktion med disse tjenester udgør for en mindreårig, herunder mindreåriges indsendelse af personoplysninger, når de bruger en informationssamfundstjeneste. På dette grundlag beder Mecharite ikke bevidst mindreårige om at indsende personoplysninger. Desuden, hvis Mecharite bliver opmærksom på personlige oplysninger relateret til en mindreårig, der er sendt til Mecharite via webstedet, vil Mecharite tage skridt til at sikre fuldstændig sletning af disse personoplysninger.

3.2 Brug af personlige data

Mecharite bruger udelukkende personlige data til formål, der er kompatible med brugernes aktive indsendelse af personlige data. Som sådan vil Mecharite bruge de indsamlede personoplysninger til at lette kommunikationen med brugerne af hjemmesiden og give brugerne en bedre oplevelse, når de bruger hjemmesiden.

Situationer, hvor personlige data bruges:

Når du afgiver en ordre: Navn, E-mail, Adresse, Faktureringsoplysninger
Når du tilmelder dig: E-mail, brugernavn, adgangskode
Når du kommunikerer med vores supportteam: Navn, E-mail, ordre-id
Mecharite overfører kun personlige data indsamlet fra brugere af webstedet til tredjeparter, når det er nødvendigt, og en bruger har givet sit samtykke til en sådan overførsel, en bruger har anmodet om en sådan overførsel (for eksempel i form af en anmodning om at behandle en ordre) , hvis det kræves ved lov eller hvis det kræves for at beskytte juridiske eller andre vitale interesser.

Mecharite opbevarer kun dine personoplysninger, så længe du har en profil på webstedet, medmindre det er nødvendigt med yderligere opbevaring af dine personoplysninger til udførelsen af ​​en kontrakt, som du er part i, for at overholde en juridisk forpligtelse som vi er underlagt eller med henblik på legitime interesser, der forfølges af os.

3.3 Dine rettigheder til behandling af dine personoplysninger

Du har en række rettigheder i forhold til de personlige data, som vi har om dig, og du kan udøve dine rettigheder ved at kontakte os ved hjælp af nedenstående detaljer.

Disse rettigheder inkluderer:

Indhentning af oplysninger om behandling af dine personlige data og adgang til de personlige data, som vi har om dig. Bemærk, at der kan være omstændigheder, hvor vi har ret til at afvise anmodninger om adgang til kopier af personlige data af hensyn til en anden persons ret til privatliv.
Anmoder om, at vi retter dine personlige data, hvis de er unøjagtige eller ufuldstændige.
Anmodning om, at vi sletter dine personlige data under visse omstændigheder. Vær opmærksom på, at der kan være omstændigheder, hvor du beder os om at slette dine personoplysninger, men vi har lovlig ret til at opbevare dem. En bruger kan aktivt slette personlige data, der er knyttet til hans eller hendes brugerprofil ved at slette denne profil på webstedet.
At gøre indsigelse mod og anmode om, at vi begrænser vores behandling af dine personoplysninger under visse omstændigheder. Igen kan der være omstændigheder, hvor du modsætter dig eller beder os om at begrænse vores behandling af dine personoplysninger, men vi har juridisk ret til at afvise denne anmodning.
Under visse omstændigheder at modtage nogle personlige data i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og / eller anmode om, at vi videresender disse oplysninger til en tredjepart, hvor dette er teknisk muligt. Bemærk, at denne ret kun gælder for personoplysninger, som du har givet os.
Tilbagetrækning af dit samtykke, skønt det under visse omstændigheder kan være lovligt for os at fortsætte behandlingen uden dit samtykke, hvis vi har en anden legitim grund (bortset fra samtykke) til at gøre det.
Indsendelse af en klage til Datatilsynets websted Link åbner i nyt vinduewww.datatilsynet.dk, hvis du mener, at nogen af ​​dine rettigheder er blevet krænket af os.
COOKIES
4.1 Samtykke

Mecharite bruger cookies på dette websted. Hver gang du besøger og interagerer med vores websted, accepterer du, at vi automatisk modtager og registrerer oplysninger om vores serverlogfiler fra din browser inklusive din IP-adresse, cookieoplysninger og den side, du anmodede om.

4.2 Placering og brug af cookies

Ved brug af webstedet lagres cookies på det medie, som brugeren bruger til at gennemse webstedet. Disse cookies bruges til at give brugeren af ​​hjemmesiden en bedre oplevelse ved browsing på hjemmesiden og til at indsamle visse oplysninger om brugeren for at lette analysen af ​​brugerne af hjemmesiden.

4.3 Typer af cookies

Cookies placeret på brugerens valgte medie inkluderer

Når du logger ind på din profil
Når du besøger og interagerer med vores websted for at lette analysen gennem Google Analytics (Link åbnes i nyt vinduehttps: //www.google.com/analytics/)
4.4 Administration af cookies

Mecharite informerer brugere af webstedet om, at cookies kan fjernes via en brugers browser, du vælger. Desuden kan muligheden for at gemme og bruge cookies gennem en browser helt blokeres ved at ændre browserens indstillinger.

Mecharite anbefaler brugere at konsultere brugervejledningen, der er relateret til brugerens valgte browser, så brugerne kan justere browserens cookieindstillinger til den foretrukne indstilling.

4.5 Onlineannoncering

Vi serverer ikke tredjepartsannoncer til dig, mens du bruger mecharite.com. Vi arbejder dog sammen med reklamepartnere for at levere Mecharite-reklamer på tredjepartsudgivers websteder, og disse partnere kan muligvis indstille cookies i din computers webbrowser.

De specifikke partnere er: Google, Facebook, Twitter, Outbrain, Reddit, ImpactRadius og Refersion. Cookies giver vores partnere mulighed for at genkende din computer, så annonceserveren kan vise dig Mecharite-reklamer andre steder på Internettet.

SIKKERHED
Vi tager forholdsregler for at beskytte dine oplysninger. Når du sender oplysninger via hjemmesiden, krypteres dine oplysninger og overføres til os på en sikker måde. Du kan bekræfte dette ved at kigge efter et låsikon i din browser eller efter “https: //” i begyndelsen af ​​adressen på webstedet. Serverne, hvor vi gemmer oplysninger, opbevares i et sikkert miljø.

Mecharite motor

Indsamler og gemmer Mecharite nogen data fra min brug af Mecharite Engine?

Mecharite Engine indsamler en grundlæggende mængde data for at levere tjenester til vores kunder og forbedre vores produkter.

Hvilke data indsamler Mecharite Engine?

Vi indsamler tre typer data. Alle nedenstående data sendes anonymt til Mecharite og er ikke personligt identificerbare oplysninger.

Applikations- og enhedsdata

Vi indsamler hvilke Mecharite-enheder, du har tilsluttet, deres firmwareversioner, Engine’s versionsnummer, din OS-version, dit land (men ikke din IP-adresse, by eller stat) og dit applikations-id. Applikations-id’et er et tilfældigt unikt nummer, som vi genererer ved installation. Vi kan ikke identificere nogen bruger ved dette nummer: det fortæller os blot, at hver installation er unik.

Interaktionsdata

Vi indsamler generelle interaktionsdata, der hjælper os med at forbedre vores produkter og tjenester. Denne type data er beregnet til at informere os om, hvordan brugerne bruger Mecharite Engine. Det kan omfatte følgende:

Oplysninger om, hvilke skærme i Mecharite Engine-brugergrænsefladen der vises, og hvilke sektioner der interageres med.
Oplysninger om hvilke funktioner der bruges, mens Mecharite Engine kører (f.eks. Kører PrismSync Engine App?)
Du kan til enhver tid fravælge deling af interaktionsdata i afsnittet Indstillinger i Engine.

Fejllogfiler

For at hjælpe med at identificere problemer, som vores spillere måtte have, sender vi detaljer om applikationsnedbrud, firmwareopgraderingsfejl og andre fejlrapporter.

Hvorfor indsamler Mecharite disse data?

Vi indsamler disse anonyme data for at forbedre vores produkt og tjenester og give nøjagtige underretninger om tilgængelige firmware- og softwareopdateringer.

Disse data hjælper os med at besvare spørgsmål som: Hvad er den mest populære mus-CPI? Opdaterer headset-ejere deres firmware med succes? At kende svar på denne type spørgsmål hjælper os med at fokusere vores indsats på at give dig den bedst mulige produktoplevelse.

Deler eller sælger Mecharite disse data?

Nej. Data hentet fra Engine er designet til at give os i Mecharite mulighed for at træffe informerede beslutninger om vores produkter. Vi deler eller sælger ikke disse data med nogen partnere eller tredjeparter.

Kan jeg deaktivere deling af data fra Mecharite Engine?

Ja. Du kan til enhver tid deaktivere deling af interaktionsdata og fejlrapportering i indstillingerne for Mecharite Engine.

Hvor sikre er mine lokale Mecharite Engine-data, som jeg opretter på min computer?

Dine lokale data, som du opretter gennem Mecharite Engine (f.eks. Dine konfigurationer og makroer), gemmes i databasen på din maskine på en ukrypteret måde. Af denne grund anbefaler vi kraftigt, at du aldrig opretter makroer, der indeholder følsomme oplysninger såsom adgangskoder eller kreditkortnumre.

Har jeg brug for CloudSync for at bruge Mecharite Engine?

Brug af CloudSync med Mecharite Engine-aktiverede produkter er valgfri. Vi vil aldrig kræve, at du opretter en online-konto for at konfigurere enheder i Mecharite Engine.