Om os

Mecharite Keyboards er en dansk hardware virksomhed med fokus på gaming produkter. Virksomheden er stiftet af de 2 gaming entusiaster Simon Nielsen og Mikkel Kirchhoff, som har en forkærlighed for gaming hardware i højeste kvalitet.

Vores vision er at give alle lige fra den hardcore gamer til den casual noob chancen for at opleve ekstraordinære gaming produkter.

AT BIDRAGE TIL AT LAVE DET PERFEKTE KEYBOARD ER ET PRIVELEGIE

Simon – Mecharite Keyboards

FÆRDIG LAVET

Vi tilbyder færdiglavede keycaps i forskellige designs. Alle er lavet i PBT plastik, som holder for evigt.

CUSTOMMADE MACROPADS

Mangler du et macropad til Valorant, CS:GO, Fortnite eller lignende? Vi tilbyder forskellige macropads til dine favorit games.

GODE PRISER OG NEMT AT BRUGE

Vi gør, hvad vi kan for at lave vores produkter prisvenlige og nemme at bruge via plug-and-play. Du skal ikke kende til QMK og andre softwares for at bruge vores produkter.

LAVET MED EN PASSION FOR GAMING

Mecharite Keyboards var startet som et hobby projekt. Et enkelt projekt med formål at bygge et simpelt macropad med high end switches og keycaps, som havde skræddersyede logoer på keycaps.

Det blev hurtigt mere end et hobby projekt grundet efterspørgsel, hvilket udviklede forretningen til et fuldtids foretagende, hvor vi sælger til hele verden.