Vilkår og betingelser
30-dages pengene-tilbage-garanti
Hvis du ikke er tilfreds med et produkt købt via vores webshop, tilbyder vi dig en fuld 30-dages pengene tilbage garanti.

Hvis du ønsker at gøre brug af 30-dages pengene-tilbage-garanti, bedes du kontakte os: kontakt@mecharite.dk, vi guider dig gennem processen.

Betaling
Vi accepterer betaling med de fleste større kredit- eller betalingskort, Paypal og Mobilepay.

Du kan sikkert og komfortabelt betale med dit kreditkort på mecharite.dk. Vi har indgået et samarbejde med Stripe, en førende betalingstjenesteudbyder i verden, for at håndtere dine kreditkortoplysninger sikkert. Vi gemmer ikke dine kreditkortoplysninger.

Forsendelse
Alle ordrer sendes inden for 24 arbejdstimer (undtagen helligdage og hvis andet er angivet ved kassen). Alle kunder modtager et sporingsnummer, så de kan følge deres pakke i hele transittiden.

For forsendelser inden for USA og EU forventes 2-5 hverdage til levering. For forsendelser i Danmark skal du forvente 1-3 hverdage til levering.

Gratis forsendelse er kun til levering inden for det sammenhængende USA

Forsendelser i USA og Canada sendes med FedEx. Forsendelser til lande i Europa sendes med United Parcel Service (UPS) eller General Logistics Systems (GLS). Forsendelser til Asien og Oceanien sendes med DHL.

Afbestilling og ændringer
Bekræft dine ordreoplysninger, da vi ikke kan ændre din ordre, når vi først er behandlet til vores lager til forsendelse. Hvis du ønsker at annullere din ordre, bedes du kontakte os med det samme. Alternativt kan du annullere din ordre ved at logge ind på din Mecharite-konto og annullere ordren fra ordrepanelet. Hvis der ønskes tilføjelser til ordren eller forskellige produkter, bedes du placere en ny ordre. I mange tilfælde kan det være for sent at annullere din ordre. I dette tilfælde er det bedst at vente på, at din pakke er leveret og derefter gennemgå returprocessen.

B

Priser, kuponkuponer, salg og prisfejl
Mecharite ApS forbeholder sig ret til at annullere eller justere enhver ordre med prisfejl. Derudover kan enhver kampagne, salg eller rabat ophøre når som helst uden varsel.

Kuponer og kuponer med rabatter er ikke kvalificerede til at blive brugt sammen med produkter, der har eksisterende rabatter anvendt på dem.

Kampagner og tilbud
Vi har ikke mulighed for at aktivere checkoutkoder, når en ordre er gennemført. Kassekoden skal aktiveres under kassen for at den er gyldig.

Garanti
Garantien dækker kun mangler på produkter, der skyldes produktion. Det dækker ikke regelmæssig slitage, inklusive men ikke begrænset til, brud på grund af misbrug, forkert brug, vandskader eller andre årsager, der kan tilskrives begivenheder uden for fremstillingsprocessen. Garantier på produkter er som følger:

USA og lande i Asien: 1 års garanti på alle produkter.
EU-lande: 2 års garanti på alle produkter.

Lokal lov
Alle produkter er dækket af lokale garantibestemmelser. Kontakt din lokale distributør eller forhandler, hvis dit land ikke er angivet.